Connect with us

Donar

Tyrus McGee naar tegenstander Donar Groningen

Dinamo Sassari, tegenstander van Donar Groningen in de FIBA Europe Cup, heeft een nieuwe speler aangetrokken. Tyrus McGee zal per direct voor de club uit Italië uitkomen.

Afgelopen zaterdag, 12 januari, liep Scott Bamforth een knieblessure op die hem tot het einde van het seizoen aan de kant zal houden. De Amerikaan was topscorer van de Italiaanse formatie en dus ging de club op zoek naar een vervanger om dit gemis op te vangen.

De club maakt bekend vervanger is inmiddels gevonden in de persoon van Tyrus McGee. Deze 1.90 meter lange guard speelde al eerder in Italië, tussen 2014 en 2018. In deze periode kwam hij achtereenvolgens uit voor orlandina, Cremona, Umana Reyer Venezia en OriOra Pistoia.

Bij deze laatste club werd McGee gecoacht door Vincenzo Esposito, die bij Dinamo Sassari nu opnieuw zijn coach zal worden.

Dit seizoen speelde McGee voro het Turske Afyon, waar hij in 12 wedstrijden gemiddeldes haalde van 26.5 minuten, 13 punten, 2.2 rebounds en 2.6 assists. McGee verliet begin januari zijn Turske wergever, nadat verschillende betalingen van zijn salaris vertraagd waren.

Highlights van McGee uit 2016, toen spelend tegen Venetië in de kwartfinale van de playoffs van de Serie A

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Dinamo Sassari voegt opnieuw speler toe | Basketbalnieuws

Geef een reactie

More in Donar

%d bloggers liken dit: