Connect with us

Orange Lions

Van Vliet en Kuta niet in actie tegen Litouwen

Nathan Kuta en Boy van Vliet zijn afgevallen voor de wedstrijd van Nederland tegen Litouwen, vrijdagavond in Amsterdam. Kuta (foto rechts) is geblesseerd en gaat evenmin mee naar de uitwedstrijd van maandag in Polen. Van Vliet (foto links) vervangt in Gdansk Charlon Kloof.

Coach Toon van Helfteren en Kloofs Spaanse club Murcia hebben vanwege de belasting van de spelverdeler besloten dat Kloof deze ronde één wedstrijd meedoet met Oranje. Kloof is van grote waarde voor Murcia, dat Europees en nationaal nog volop strijd moet leveren.

In de wedstrijdselectie voor vrijdagavond is Morgan Stilma voor het eerst van de partij. Kay van der Vuurst de Vries en Rienk Mast debuteerden eind vorig jaar. De andere acht spelers zijn: Maarten Bouwknecht, Yannick Franke, Shane Hammink, Worthy de Jong, Mohamed Kherrazi ,Thomas van der Mars, Roeland Schaftenaar en Arvin Slagter.

De wedstrijden tegen Litouwen en Polen zijn de laatste twee uit de WK-kwalificatiecyclus. Nederland kan zich al niet meer plaatsen voor de WK in China.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Orange Lions

%d bloggers liken dit: