Connect with us

NBA

Victor Oladipo tot het eind van het seizoen uitgeschakeld

Indiana Pacers guard Victor Oladipo heeft in de wedstrijd tegen Toronto Raptors een knieblessure opgelopen die hem de rest van het seizoen aan de kant zal houden.

Nadat er donderdag een MRI-scan gemaakt is, is er besloten dat er een operatie nodig is om te kunnen herstellen. Een datum hiervoor is nog niet bekend.

Oladipo probeerde een pass naar Pascal Siakam te onderscheppen, en kwam daarbij naar ten val. Doordat trainers gelijk een handdoek over de knie van Oladipo legden was de ernst van de blessure gelijk duidelijk voor alle omstanders.

De directe angst van de fans op de tribune is nu bewaarheid. Het team zal zonder hun sterspeler verder moeten. Zonder hem zal het team nu moeten proberen bij de topteams uit de Eastern Conference te blijven.

Sinds Oladipo naar Indiana kwam in 2017 in een ruil met Oklahoma City rondom Paul George heeft hij zich sterk verbeterd. Vorig seizoen werd hij direct voor de eerste keer gekozen in het All-Star team. Dit seizoen is hij topscorer van de Pacers met 18.8 punten gemiddeld per wedstrijd.

Ondanks deze ernstige blessure wisten de Pacers nog wel de overwinning binnen te halen. De Toronto Raptors werden uiteindelijk met 110-106 verslagen, waardoor het team uit Indiana nu derde staat in het oosten met een 32 gewonnen en 15 verloren wedstrijden.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in NBA

%d bloggers liken dit: