Connect with us

Basketball Academie Limburg

Weert voegt opnieuw talent toe aan eerste selectie

In voorbereiding op het nieuwe seizoen krijgt het eerste team van Basketbal Academie Limburg steeds meer vorm. Het Limburgse opleidingsinstituut uit Weert bevestigt zijn status als opleider met het vastleggen van Robin van Heukelom. Na jaren in de Weerter jeugd maakt de jeugdinternational nu de overstap naar het eerste team.

Van Heukelom begon op zijn 7e met basketballen. Dat deed hij bij BSW. 12 jaar later is hij nog steeds in Weert te vinden. De laatste jaren in combinatie met het spelen voor U21 en U18. Incidenteel was hij al op de velden in de Dutch Basketball League te vinden. Het 19-jarig talent wordt nu toegevoegd aan het eerste team van coach Radenko Varagic. Ook de bondscoaches hebben zijn talent gespot. Deze zomer speelt hij zijn derde Europees Kampioenschap voor het NL team U20.

Het toevoegen van zelf opgeleid talent past binnen de visie van BAL. Jeugdig talent speelminuten garanderen in de DBL is een essentiële stap in het opleidingstraject. Met hen wordt de strijd aangegaan met de Nederlandse top!

2 Comments

2 Comments

    Leave a Reply

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    More in Basketball Academie Limburg

    %d bloggers liken dit: