Connect with us

Heroes Den Bosch

Wessels blijft in Den Bosch

Foto: FIBA.Basketball

Stefan Wessels heeft zijn aflopende contract tot de zomer van 2020 verlengd. Al 10 jaar in Den Bosch; een enorme mijlpaal, waarbij op meer dan gepaste wijze stilgestaan zal worden. Sinds zijn overstap vanuit Amsterdam in 2009 was Wessels betrokken bij het veroveren van 2 landtitels, 1 beker, 2 Super Cups en werd hij driemaal verkozen tot het ‘All Defence Team’.

Clubeigenaar Bob van Oosterhout spreekt van een unicum: ‘’Wij zijn natuurlijk ontzettend trots om Stefan al 10 jaar in Den Bosch te hebben. Dat een speler zo lang dezelfde club trouw blijft, zie je tegenwoordig nog zelden. Hij is echt van een uitstervend ras. Inmiddels is Stefan uitgegroeid tot een icoon van de club. Hoewel geboren in Haarlem, wordt Stefan inmiddels beschouwd als een echte Bosschenaar.”

Technisch manager Roel van de Graaf voegt toe: “Dat we zijn contract verlengen is niet gebaseerd op nostalgie. Op en naast het veld heeft hij het afgelopen seizoen volop bewezen een waardevolle kracht te zijn.”

Stefan Wessels over zijn nieuwe contract: “Ontzettend mooi dat ik nóg een jaar de Maaspoort mijn thuis mag noemen. Ik kijk ernaar uit om samen met het team en de nieuwe coach te strijden en wéér een stap te zetten met de club. Wat mij betreft mag het seizoen beginnen!”

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Heroes Den Bosch

%d bloggers liken dit: